Training en coaching Zuidhorn

Slaapproblemen? Depressie? Burn-out? Angstklachten?

Training en coaching in Zuidhorn op het gebied van mindfulness en aandachttraining is bij Sense aandachttraining in goede handen. De coaching in Zuidhorn, maar ook de training in Zuidhorn om te zorgen voor het verminderen van depressie, slaapproblemen tegengaan en de effecten van werkstress / burn-out verminderen, is gericht op jou als individu, maar helpt ook bedrijven op weg in de goede richting. Met onze gerichte programma’s wordt succes behaald met training en coaching, kunnen we je leren mediteren en worden klachten aangepakt die vaak door een arts of therapeut niet opgelost kunnen worden.

De basis van mindfulness

De Engelstalige term komt inderdaad uit Amerika en zorgt met coaching voor een bewustzijn van het huidige moment. Dat kan bij jou in Zuidhorn, maar op elke willekeurige plaats. Training is een belangrijk onderdeel van het bewustwordingsproces en oefeningen helpen je om ook bewust om te gaan met het huidige moment. Vanuit deze basis worden diverse trainingsprogramma’s, workshops en coaching sessies opgezet. Denk bijvoorbeeld aan aandacht- of compassietraining. Dit maatwerk zorgt voor jouw organisatie of voor jou persoonlijk dat er concrete resultaten worden behaald. De intake zorgt voor een goed beeld van de mogelijkheden om succesvol werkstress te verminderen, slaapproblemen op te lossen en die vervelende depressie kan vaak ook zonder medicatie worden bestreden.

Training en coaching Assen

Wat leer je met onze training en coaching?

Een individueel programma met training op locatie of sessies met je persoonlijke coach met gerichte coaching, leveren je de volgende resultaten op:

  • Betere concentratie
  • Helderder hoofd, waardoor je beter na kunt denken
  • Weg van de automatische keuzes; zelf betere keuzes maken
  • Beter om kunnen gaan met lastige situaties
  • Het doorbreken van oude gedachtepatronen

De training in Zuidhorn en de coaching in Zuidhorn worden op locatie in Zuidhorn gegeven (na afspraak), kunnen worden gevolgd bij ons in Groningen of zijn gepland op ene andere locatie (bijvoorbeeld een meditatie weekend in een natuurlijke omgeving). Wij zijn daarbij volkomen flexibel en helpen je verder op een plek die voor jou het beste uitkomt en waar je het beste baat bij zal hebben. We zijn gedreven om ook jouw problemen met depressie, slaapproblemen en werkstress op een goede manier te begeleiden. We gaan daarbij iedere keer voor het best mogelijke resultaat.

Training en coaching in Zuidhorn door Sense

Sense Aandachttraining, telefoonnummer 050-5490900 of 06-22114059. E-mail info@minderstress.nl. Kies ook voor de professionals in mindfulness met Sense training en coaching in Zuidhorn.