Slaapproblemen

Als het lastig is om in slaap te komen

Slaapproblemen komen bij veel mensen voor. De oorzaken kunnen zeer divers zijn, maar het is algemeen bekend dat het ervaren van te veel stress een belangrijke oorzaak is. Mindfulness focust zich op het leren richten van de aandacht op het moment, maar hoe pas je dit dan toe op het moment dat je niet in slaap kunt komen? Daar is Sense aandachttraining nou in gespecialiseerd. Wij werken met een team van experts die ieder voor zich en collectief al vele situaties hebben weten te verbeteren door mensen met hun slaapproblemen te helpen. Wil je hier meer over weten? Lees dan verder op de website of neem direct contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

Mindfulness helpt bij het oplossen van slaapproblemen

’s Avonds niet in slaap kunnen komen en ’s nachts wakker worden leidt tot te weinig slaap en dat heeft en negatief effect op het dagelijks functioneren. De oorzaken van chagrijnige collega’s, een schreeuwende vader in de ochtend en een kind dat in de klas in slaap valt liggen vaak bij de slaapproblemen. Iedereen kent wel situaties waarbij slaapproblemen hebben geleid tot ongewenste situaties. Dan is het toch fijn om te weten dat mindfulness hierbij uitkomst kan bieden? Door te oefenen op het richten van de aandacht op het moment wordt directe verwerking van situaties mogelijk gemaakt en ontstaat ruimte in de hersenen. Dit is alvast een eerste stap om ervoor te zorgen dat je hoofd voor het slapen gaan niet zo vol zit en je daarom niet snel in slaap komt.

De aanpak van Sense aandachttraining bij slaapproblemen

Met behulp van mindfulness helpen we je graag om goed in slaap te komen en te genieten van voldoende nachtrust. Dit doen we onder meer door:

  • Cursussen op het gebied van slapen
  • Training bij ons in Groningen of op locatie
  • Coaching op slaapmoeilijkheden
  • Coaching trajecten met tussentijdse evaluaties en bijsturing waar nodig
  • Het geven van tips en aanbevelingen die direct voor verbetering kunnen zorgen
Slaapproblemen

Pak nu ook je slaapproblemen aan met Sense aandachttraining

Ben je de slaapproblemen helemaal zat en wil je weten wat je eraan kunt doen? Neem dan contact op met Sense Aandachttraining, telefoonnummer 050-5490900 of 06-22114059 en e-mail info@minderstress.nl om meer te weten te komen over de oplossingen. Wij zijn ervan overtuigd dat we met onze aandachttraining en mindfulness methode kunnen zorgen voor het oplossen van je slaapproblemen.