Training en coaching Roden

Oplossingen die een therapeut niet kan bieden

Training en coaching in Roden wordt gegeven door Sense Aandachttraining. Wij helpen je bij depressie, burn-out, slaapproblemen en werkstress en leren mensen mediteren die moeite hebben om de aandacht bij het moment te houden. Heb je last van pijn, vermoeidheid en chronische gezondheidsklachten? Overweeg dan om training in Roden of coaching in Roden te nemen via een van onze maatwerk training- en coaching programma’s.

De 8-weekse training van Sense

Sense aandachttraining is gevestigd bij u om de hoek in Roden en heeft als belangrijke activiteit het geven van 8-weekse trainingen aan bedrijven en individuen op het gebied van mindfulness based stress reduction (MBSR). De training bestaat uit 8 sessies, iedere week 1, die twee-en-een-half uur duren en waarbij in week 6 een hele oefendag wordt gehouden. Tijdens de trainingen krijg je begeleide aandachtmeditatie, worden eenvoudige lichaamsoefeningen met behulp van coaching geoefend, krijg je aandachtsoefeningen die zijn toe te passen in het dagelijkse leven en krijg je gerichte informatie over het omgaan met stress, communicatie en het stellen van grenzen. Deze training en coaching programma’s zijn vooral bedoeld voor mensen die anders om willen gaan met werkstress, depressie en slaapproblemen.

Training in Roden, coaching in Roden, wat levert het je op?

Coaching en trainingen worden niet uitsluitend gehouden in Roden, maar op tal van locaties, op afspraak in-house of op een gewenste locatie en bij Sense aandachttraining in Groningen. Wij organiseren regelmatig ook een meditatie weekend. Alles is wat dat betreft voor ons bespreekbaar. Wat levert het je op?

  • Je kunt je beter concentreren
  • Je hoofd wordt helderder, je kunt beter nadenken
  • Je bent beter in staat om keuzes te maken en minder op de automatische piloot
  • Je kunt beter omgaan met depressie en lastige situaties
  • Je kunt beter schakelen tussen inspanning, ontspanning

Verder kunnen we je tijdens een van de programma’s op verzoek leren mediteren en kiezen we de oplossingen die voor jou persoonlijk het beste resultaat zullen geven. Wij bieden vaak oplossingen waar een reguliere arts of therapeut geen uitkomst kan bieden en klachten chronisch zijn geworden. denk bijvoorbeeld aan angstklachten. Mindfulness blijkt regelmatig de sleutel tot succes in dit soort situaties.

Training en coaching Roden

Maak gebruik van training en coaching in Roden van professionals

Sense Aandachttraining bestaat uit een groep gedreven professionals die je helpen om werkstress te verminderen, slaapproblemen tegen te gaan en helpen om een depressie op een natuurlijke manier te bestrijden. Bel voor meer informatie met telefoonnummer 050-5490900 of 06-22114059. E-mail: info@minderstress.nl. Kies ook voor onze professionele diensten op het gebied van training en coaching in Roden.