Over Sense

Mindfulness en aandachtstrainingen voor privé en voor uw bedrijf

Sense is in 2005 opgericht door Sietske de Haan en biedt sindsdien effectieve trainingen in het omgaan met (werk)stress en gezondheidsklachten. Centraal in de trainingen staat het beoefenen van aandacht of mindfulness. Dit vermindert stress, angstklachten, slaapproblemen en heeft een direct effect op onze gezondheid en levenslust. Het helpt ons onze mogelijkheden beter te benutten.

U kunt zowel voor uwzelf als voor uw bedrijf terecht bij Sense. We bieden individuele coaching, diverse workshops, retraites, mindfulnesstrainingen en compassietrainingen voor beginners en gevordenen en zijn gespecialiseerd in het opzetten van mindfulnesstrainingen volledig op maat gemaakt naar de wensen en de behoeftes op de werkplek: mindfulness op werk. 

Sense Aandachttraining Emmaplein 2

Ervaren trainers

Sense aandachttraining staat ingeschreven bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO).De trainingen worden gegeven door Rommy Hutting. Daarnaast zijn er regelmatig trainingen met Johan Tinge en een Engelstalige training met Brian Ostafin uit de VS. Lees hier meer over de trainers.

Locatie

Sense-aandachttraining is gevestigd in een prachtig pand op het Emmaplein 2 te Groningen. Slechts 400 m vanaf het centraal station en direct in het gezellige centrum van Groningen.