Omgaan met depressie

Depressiviteit de baas

Omgaan met depressie is een uitdaging voor jezelf als je depressief bent, maar zeker ook voor je omgeving is depressie een vaak zware opgave. Sense aandachttraining is een gespecialiseerd bedrijf dat door middel van mindfulness (oefeningen en trainingen) zorgt voor verbetering van de situatie. Doen wij dan het werk om je van je depressie af te helpen? Nee, het echte werk om je depressiviteit de baas te worden doe je zelf, maar we dragen wel de bouwstenen aan om ervoor te zorgen dat je daar ook zo goed als mogelijk in slaagt.

Omgaan met depressie. Is dat moeilijk?

Bij Sense aandachttraining zeggen we niet dat het eenvoudig is om met een depressie om te kunnen gaan, maar we vinden wel dat er goede mogelijkheden zijn om dit omgaan met depressiviteit met oefeningen, training en coaching betere vooruitzichten te kunnen bieden.

Door te leren over mindfulness en wat dit in jouw persoonlijke leven en dat van je gezinsleden kan betekenen, kun je de aandacht op het nu te richten. Met het volgen van training en of coaching, wordt de basis gelegd om het omgaan met negativiteit en daarmee ook depressie in betere banen te kunnen leiden. Wij bieden ook uitkomst voor mensen die niet zelf met depressiviteit kampen, maar daar in hun dagelijkse leven met andere mensen wel mee te dealen hebben.

Depressie

Wat heb je aan een workshop of training in het omgaan met moeilijkheden

  • Je leert situaties in het moment te beoordelen
  • Je vindt balans tussen inspanning en ontspanning
  • Door te leren mediteren vind je innerlijke rust
  • Je leert omgaan met conflictsituaties en werkdruk
  • Je aandacht zal minder uitgaan naar verleden en toekomst

Bij Sense aandachttrainingen werken met een team van professionals om coaching, training en workshops volledig toe te spitsen op de beoogde resultaten. Heb je klachten van depressie en wil je leren omgaan met de situatie? Overweeg dan mindfulness en schakel ons in voor een collectieve- of individuele training en coaching.

Omgaan met depressie leer je met mindfulness

Sense Aandachttraining werkt met een team van specialisten die uitgaan van mindfulness bij alle soorten trainingen, coaching, workshops en themabijeenkomsten. Wij zijn overtuigd van het succes van onze aanpak. Wil je meer weten over de mogelijkheden die we je kunnen bieden? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 050-5490900 of 06-22114059. E-mail info@minderstress.nl Maak nu ook gebruik van onze professionele dienstverlening in het leren omgaan met depressie.