Mindfulness

Ga stress te lijf en vind balans

Mindfulness is een manier om werkstress tegen te gaan, depressiviteit te bestrijden en is toepasbaar bij tal van problemen, zoals slaapproblemen. De balans in je systeem kan verstoord raken door niet in het hier en nu te leven, vaak vooruitkijken en continu terugblikken op eerdere momenten. Dit is herkenbaar voor veel mensen en het aanmaken van stresshormonen heeft hierbij een negatieve invloed op je systeem. Het vinden van balans in je totale situatie helpt dan om de balans te vinden tussen inspanning en ontspanning en mindfulness kan hierbij voor iedereen positief uitwerken.

Wat is mindfulness?

Mindfulness is een Amerikaanse term en betekent niets meer of minder dan aandacht hebben voor het moment. Daar waar je aandacht is, daar ben jij ook. Door bezig te zijn met mindfulness en dit bewust te trainen, word je alerter voor de situaties van het moment en ben je meer bewust van wat er met jou gebeurd. Hierdoor vind je balans en ben je beter in staat om je aandacht te sturen. De medewerkers van Sense aandachttraining zijn stuk voor stuk getrainde professionals die met hun expertise zorgen voor ondersteuning van je oefeningen. De professionals verzorgen trainingen en workshops die hun effectiviteit bewezen hebben. Wil je meer weten over de manier waarop ook jij leert om beter in het moment te zijn? Lees dan meer over de mogelijkheden en effecten op onze website of neem contact met ons op.

Mindfulness

De workshops van Sense aandachttraining

Onze workshops en trainingen zijn op maat gemaakt voor vele denkbare situaties en passen zich aan het moment aan. Immers, dat is waar mindful voor staat. Wij bieden je, bijvoorbeeld, de volgende soorten trainingen en workshops aan:

  • Diverse mindfulness workshops
  • Stilte dag
  • Meditatieweekend
  • Gezond ziek zijn
  • Masterclass mindful leidinggeven

Wil je meer weten over jouw persoonlijke aanpak, wil je liever een training in het Engels doen of heb je een andere vraag? Neem dan snel contact met ons op.

Ook met mindfulness aan de slag?

Mindfulness is de specialiteit van Sense Aandachttraining. Onze ervaren trainers en coaches bieden je ruime mogelijkheden om voor een programma of training te kiezen dat precies bij jou of je bedrijf past. Wil je weten hoe? Bel ons dan op telefoonnummer 050-5490900 of 06-22114059 of stuur een e-mail aan info@minderstress.nl Wij zijn jouw specialist op het gebied van mindfulness.