Mindfulness training

Werkstress, slaapproblemen of in een depressie geraakt?

Mindfulness training volgen is een uitstekende methode om hier iets aan te doen. Mindfulness werkt niet alleen op het moment dat het al te laat is en je depressie is doorgebroken of je al maandenlang niet in slaap kunt komen. Het werk zeker ook preventief en de training heeft wereldwijd al veel mensen geholpen om te voorkomen dat er serieuze problemen ontstaan.

Een voorbeeld van een mindfulness training

Een programma kan bestaan uit bijvoorbeeld de 8 weken trainingen met iedere week bijeenkomsten van elk 2,5 uur. Na zes weken volgt een volledige oefendag. Tijdens de training oefen je thuis zelf iedere dag een uur. Bij het programma horen cd’s en een werkboek, waardoor je thuis op je gemak de inhoud van de trainingen nog eens door kan nemen en beter in staat bent om je oefeningen uit te voeren zoals ze bedoeld zijn. De vanuit Sense aandachttrainingen geboden mindfulness trainingen bestaan uit: begeleide aandachtmeditatie, eenvoudige lichaamsoefeningen, aandachtoefeningen en het geven van informatie over stress, aandacht en communicatie. Je leert gedurende de gehele cursus op welke manier je beter kunt leren omgaan met grenzen. Het programma is uitstekend geschikt voor iedereen die zelf (weer) de regie over het eigen leven in de hand wil nemen.

Wat kan je bereiken met mindfulness?

Wij geven verschillende soorten trainingen op het gebied van mindfulness. Door het volgen van training heb je bijvoorbeeld de volgende voordelen:

  • Je leert je beter concentreren
  • Je hoofd wordt helder en je kunt beter nadenken
  • Je bent beter in staat om keuzes te maken
  • Je kunt beter omgaan met lastige situaties
  • Je kunt beter schakelen tussen inspanning en ontspanning

Door de aandacht te richten op het moment, ben je ook beter in staat om je oude gedachtenpatroon te doorbreken.

Mindfulnesstraining

Mindfulness training? Sense aandachttraining helpt je verder

De training van Sense Aandachttraining staat open voor iedereen die de balans tussen inspanning en ontspanning wil vinden en op zoek is naar leven in het moment. Wil je meer weten over wat mindfulness voor jou kan betekenen of wil je direct inschrijven voor een training? Bel ons dan op telefoonnummer 050-5490900 of 06-22114059. E-mail kun je richten aan info@minderstress.nl Kies nu ook voor het aanbrengen en houden van balans in je leven en neem een mindfulness training.