Meditatie weekend

Vindt de rust en ontspanning in jezelf

Een stilteweekend is een uitstekende keuze als je de tijd wil nemen om tot jezelf te komen en jij meditatie kent als een manier om met je innerlijke zelf in contact te komen. Ook als je nog niet bekend bent met meditatie is deelname aan een dergelijk weekend een goede keuze om de positieve effecten op jezelf en je omgeving te ervaren. Door buiten je bekende omgeving aan jezelf te werken kom je eenvoudiger tot een rustpunt in jezelf en word je niet gestoord door allerlei potentiele ruis, zoals kinderen, partners, computers en smartphones. Door jezelf een van de weekenden te gunnen heb je alvast een eerste stap gezet op weg naar rust, ontspanning en balans met jezelf.

Over het meditatie weekend in Groningen

We organiseren regelmatig weekenden waarbij meditatie centraal staat. In oktober 2016 organiseren we bijvoorbeeld een weekend in het Drentse Havelte. Hier, maar ook tijdens andere sessies, kun je tot jezelf komen en gun je jezelf de kans om ontspanning in je lichaam te voelen. Daar komt bij vrijwel alle deelnemers nieuwe energie uit voort. Een dergelijk weekend wordt overwegend in stilte doorgebracht. Er wordt mindfulness beoefend, compassiemeditatie gedaan en je maakt kennis met mindful yoga. Het centrale thema van dit weekend? Innerlijke rust.

Training en coaching Eelde

Andere trainingen en thema sessies van Sense aandachttraining

Naast meditatie weekenden organiseert Sense aandachttraining nog tal van andere activiteiten. Iedere activiteit, training, workshop of coaching is gebaseerd op de uitgangspunten van mindfulness. We noemen een paar voorbeelden van activiteiten waar je aan deel kunt nemen:

  • Stiltedagen
  • Compassietraining
  • Mindfulness training
  • Workshop masterclass mindful leidinggeven
  • Open meditatie avonden

Kijk voor de inhoud van deze activiteiten op onze website. Daar vind je ook de mogelijkheden om in te schrijven en de datums waarop we deze trainingen, workshops, avonden en dagen houden.

Ook deelnemen aan een meditatie weekend? Schrijf je nu in

Sense Aandachttraining verzorgt regelmatig een weekend waarbij meditatie centraal staat. Wil je meer weten over de mogelijkheden om deel te nemen aan zo’n weekend of wil je direct je inschrijving doen? Neem dan contact met ons op om dit te bespreken. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummers 050-5490900 en 06-22114059. Een e-mail kun je natuurlijk ook sturen. Gebruik in dat geval ons e-mail adres: info@minderstress.nl voor vragen, opmerkingen en reserveringen. Maak ook kennis met mindfulness en de positieve effecten en kies voor een meditatie weekend van Sense aandachttraining.