Leren mediteren

Vind je innerlijke rust

Leren mediteren is een goed idee om meer ontspanning in je lichaam te voelen en nieuwe energie op te doen. Leren wil hier niet zegen dat je eindeloos in de boeken moet zitten en grote hoeveelheden leerstof tot je moet nemen, want dit leren is gericht op het zoeken en voelen van jou als mens en de manier waarop je situaties ervaart en ermee omgaat. Mediteren is iets dat je je hele leven kunt doen. Het is onafhankelijk van leeftijd of gezondheid, waarbij mediteren in steeds grotere mate wordt erkend als de beste manier om stabiliteit en rust in je leven te brengen. Het leren is leuk, omdat je voelt hoe voortdurende oefeningen ervoor zorgen dat je iedere keer een stukje dichter bij jezelf komt. Wil je dit ervaren en ook leren hoe je deze rust en balans in je leven krijgt en houdt? Neem dan contact op met Sense aandachttraining en laat jezelf informeren over de manier van mediteren die voor jou het meeste succes op zal leveren.

Mindfulness

Mindfulness en meditatie

Mediteren is een belangrijk onderdeel van mindfulness. Meditatie is namelijk een uitstekende manier om te oefenen om de aandacht op het moment te kunnen richten. Ervaren professionals van Sense aandachttraining nemen je bij de hand, letterlijk en figuurlijk, om je de oefeningen bij te brengen. Na korte tijd zal je merken dat de oefeningen met mindfulness en meditatie een positief effect op je hebben.

Mediteren op locatie

Regelmatig organiseert Sense aandachttraining weekenden om te leren mediteren. Tijdens deze weekenden komen in ieder geval de volgende onderwerpen aan bod:

  • Oefeningen mindfulness
  • Compassiemeditatie
  • Mindful yoga
  • Genieten van lekkere maaltijden
  • Het vinden van innerlijke rust

Leren mediteren kun je via Sense aandachttraining

Sense Aandachttraining is specialist in mindfulness. Onze ervaren trainers en coaches kunnen jou ook leren hoe je innerlijke rust vindt en leert omgaan met de situatie van het moment. Spreekt dit je aan of wil je meer informatie over onze aanpak, werkwijze en de mogelijkheden die we je te bieden hebben? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 050-5490900 of 06-22114059. E-mail sturen? Gebruik dan info@minderstress.nl om je vragen of opmerkingen aan ons te sturen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Ga nu ook met ons op zoek naar de beste manieren die voor jou werken om te leren mediteren.