Jaargroep: Persoonlijk Leiderschap

Jaargroep woensdagavond thema: Persoonlijk Leiderschap

Je hebt een mindfulness­training gedaan en je wilt verder. Je hebt ervaren hoeveel mindfulness kan toevoegen aan je leven, aan de kwaliteit van iedere dag. Je wilt hier diepgaander mee aan de slag, maar wel op een lichte manier. Je bent op zoek naar reminders, voeding, inspiratie, en ondersteuning van een groep gelijkgestemden.

Na de acht weken mindfulness­training sta je er weer alleen voor. Maar toch blijkt het voor velen lastig inzichten die je hebt gehad en veranderingen die zich aandienden vast te houden.

Als ook jij op zoek bent naar tools voor het inbedden van mindfulness op de lange termijn dan is deze jaargroep mindfulness met als thema ‘Persoonlijk Leiderschap’ hetgeen wat je zoekt.

! Oeps, de jaargroep is al helemaal vol!  Meld je aan en we nemen contact met je op m.b.t. de wachtlijst. Bij genoeg extra aanmeldingen zal er een tweede groep georganiseerd worden! (op dit moment hebben we al 4). Schrijf je dus vooral alsnog in!

Data en tijden

16 september, 21 oktober, 25 november

2021

13 januari, 10 februari, 10 maart, 14 april & 2 juni

Op de woensdagavonden 19:15 tot 22:00 uur

Stiltedag naar keuze

Trainer

Rommy Hutting

Locatie

Barkmolenstraat 64 Groningen

Prijzen

Particulier: € 560,- tot € 790,- (prijs is afhankelijk van het netto-gezinsinkomen)

Zakelijk: € 990,- (prijs is vrijgesteld van BTW)

De prijzen zijn inclusief lesmateriaal, de stiltedag en een heerlijk uitgebreide lunch tijdens de stiltedag. Het is mogelijk om gespreid te betalen.
Steeds meer werkgevers zijn bereid de investering te vergoeden. Voor mensen met een chronische ziekte of handicap zijn er soms mogelijkheden via een PGB. Lees hier meer over eventuele vergoedingen van dergelijke trainingen.

1 jaar lang komt de jaargroep 1 keer per maand bij elkaar. Tijdens iedere bijeenkomst hebben we passende meditaties, bewegingsoefeningen en onderzoeken we een thema. We werken aan de hand van het boek van Peter van der Roest Mindful leidinggeven. In die zin staat het persoonlijk leiderschap over je leven centraal. Het bewuster leven en keuzes maken in plaats van steeds handelen vanuit de automatische piloot.

We verdiepen ons in thema’s als:

  • Ruimte voor mindfulness vinden te midden van onze (drukke) levens
  • Het cultiveren van vriendelijkheid naar onszelf
  • De doe- en zijnsmodus temidden van je dagelijks leven
  • Gedachten als gedachten zien
  • leiding geven aan jezelf en in je rol als professional
  • mindfulness terwijl je in volle actie bent
  • mindfulness als gids bij keuzes die je leven gelukkiger maken

Ook is er ruimte om je voortgang – én je struikelblokken – van het integreren van mindfulness in je leven te bespreken. Je vindt steun in de herkenbare thema’s hierin. Reflectie op de dagelijkse praktijk met mindfulness biedt ook de mogelijkheid om tot dieper inzicht te komen en bij lastige thema’s meer te verzachten.

Voor iedereen die een achtweekse mindfulness training heeft gedaan en zich wil committeren om mindfulness dieper te verankeren in het dagelijks leven en meditatiepraktijk.

We maken gebruik van het boek:

Mindful Leidinggeven

Peter van den Roest, Uitgeverij: Altamira, EAN: 9789401300971

Voor iedereen die een achtweekse mindfulness training heeft gedaan en zich wil committeren om mindfulness dieper te verankeren in het dagelijks leven en meditatiepraktijk.

Meld je nu aan voor een vervolgtraining


Vervolgtraining 1: woensdagavondVervolgtraining 2: vrijdagmiddag


Ja, ik ga akkoord.

Boek online meditatie
X