Vervolgtraining 2: vrijdagmiddag

Vervolgtraining vrijdagmiddag thema: Awakening Joy

Je hebt een mindfulness­training/compassietraining gedaan en je wilt verder. Je hebt ervaren hoeveel de training kan toevoegen aan je leven, aan de kwaliteit van iedere dag. Je wilt hier diepgaander mee aan de slag, maar wel op een lichte manier. Je bent op zoek naar reminders, voeding, inspiratie, en ondersteuning van een groep gelijkgestemden.

Na de acht weken ­training sta je er weer alleen voor. Maar toch blijkt het voor velen lastig inzichten die je hebt gehad en veranderingen die zich aandienden vast te houden.

Als ook jij op zoek bent naar tools voor het inbedden van mindfulness en compassie op de lange termijn dan is de Jaargroep met het thema:” Awakening Joy” iets voor jou.

 ”Als alles er mag zijn in jou, dan wordt het rustig”  Krishnamurti

Data

24 januari, 28 februari, 3 april, 15 mei, 12 juni, 18 september,

23 oktober, 27 november 2020

Tijden: Vrijdagmiddag 13.30 – 16.30

Stiltedag naar keuze

Trainer

Rommy Hutting.

Locatie

Emmaplein 2, 9711 AP Groningen.

Prijzen

Particulier: € 560,- tot € 790,- (prijs is afhankelijk van het netto-gezinsinkomen)

Zakelijk: € 990,- (prijs is vrijgesteld van BTW)

De prijzen zijn inclusief lesmateriaal en de stiltedag met een heerlijk uitgebreide lunch tijdens de stiltedag. Het is mogelijk om gespreid te betalen.
Steeds meer werkgevers zijn bereid de investering te vergoeden. Voor mensen met een chronische ziekte of handicap zijn er soms mogelijkheden via een PGB. Lees hier meer over eventuele vergoedingen van dergelijke trainingen.

1 jaar lang komt de jaargroep 1 keer per maand bijeen. Tijdens iedere bijeenkomst hebben we passende meditaties, bewegingsoefeningen en onderzoeken we een thema. We werken aan de hand van het boek van James Baraz Awakening Joy.

  • Ruimte voor mindfulness en compassie vinden te midden van onze (drukke) levens
  • Het cultiveren van vriendelijkheid naar onszelf
  • De kracht van aanmoedigende zelfspraak
  • Gedachten als gedachten zien
  • In contact met jezelf komen
  • mindfulness als gids bij keuzes die je leven gelukkiger maken
  • Je aandacht gaan richten op dat wat je goed doet

Ook is er ruimte om je voortgang – én je struikelblokken – van het integreren van mindfulness en compassie in je leven te bespreken. Je vindt steun in de herkenbare thema’s hierin. Reflectie op de dagelijkse praktijk biedt ook de mogelijkheid om tot dieper inzicht te komen en bij lastige thema’s meer te verzachten.

We maken gebruik van het boek:

Awakening Joy

James Baraz, uitgeverij: Parallax Press, EAN: 9781937006228

Wil je eerst overleggen over de aard van de jaargroep en of dit iets voor je is? Neem gerust even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of om vrijblijvend advies te krijgen.

Meld je nu aan voor een training


Vervolgtraining 1: woensdagavondVervolgtraining 2: vrijdagmiddag


Ja, ik ga akkoord.

Boek online meditatie
X