Training en coaching Hoogezand

Angsklachten, slaapproblemen, depressie of stress in Hoogezand?

Training en coaching in Hoogezand of elders kan het verschil maken. Mindfulness training en coaching door Sense aandachttraining is een methode die al snel voor opmerkelijke verbeteringen zal zorgen. Depressie, slaapproblemen en werkstress worden op een veel positiever niveau gebracht en je zult merken dat training en coaching in mindfulness zal zorgen voor een fijner leven en een balans tussen ontspanning en inspanning. Wilt je weten hoe we dat ook bij jou in Hoogezand voor elkaar krijgen? Lees dan snel verder en volg een aandachttraining of compassietraining!

Training en coaching Hoogezand

Training en coaching in Hoogezand met mindfulness helpt verder

Coaching met behulp van mindfulness zorgt ervoor dat je je meer bewust wordt van automatische patronen. Door te oefenen met mindfulness zal je merken dat er een proces op gang komt, waarbij je je afvraagt of je echt de dingen wil blijven doen op de manier zoals je ze altijd hebt gedaan.

De voordelen van training in Hoogezand en coaching in Hoogezand

We geven graag in het kort aan wat de effecten zullen zijn van de trainingen en hoe de hulp van onze coaches je helpen om vooruit te komen met je klachten:

  • Beter om kunnen gaan met stress
  • Vermindering negatieve gedachten en kans op burn-out
  • Verbetering concentratie
  • Controle over situaties hebben
  • Creativiteit

Daarnaast zien we vaak het inlevingsvermogen toenemen en wordt de onderlinge communicatie tussen mensen verbeterd. Stel je voor dat al die vervelende situaties op het werk en thuis voortaan voorkomen kunnen worden. Puur omdat jij hebt gekozen voor de mindfulness trainingen. Door flink te oefenen heb jij je leven een wending gegeven die zorgt voor prettige communicatie en aandacht voor het hier en nu. Dat zou toch fantastisch zijn?

Training in Hoogezand en coaching in Hoogezand door Sense

Sense Aandachttraining in Groningen geeft training op locatie bijvoorbeeld in Hoogezand of door middel van een meditatie weekend. Coaching wordt gedaan door ervaren professionals die stuk voor stuk gediplomeerd zijn in mindfulness en zorgen voor opmerkelijke resultaten bij slaapproblemen, depressie en het omgaan met werkstress. Leren mediteren is een van de onderwerpen waar we je wegwijs in maken en met een programma gebaseerd op training en oefening zal je al gauw merken hoe je leven in positieve zin zal veranderen. Bel voor meer informatie met telefoonnummer 050-5490900 of 06-22114059. E-mail kun je sturen naar info@minderstress.nl Kies nu ook voor training en coaching in Hoogezand en elders voor Sense aandachttraining.