Training en coaching Haren

Zakelijk of privé groeien?

Training en coaching in Haren wordt gedaan door Sense aandachttraining. De training en coaching is gericht op mindfulness en wordt in Groningen, dichtbij Haren, gegeven door professionele trainers en coaches. Het is ook mogelijk om de coaching in Haren in het Engels te krijgen en voor kinderen is er een speciaal op hen gerichte training. De trainingen en coaching sessies zijn te volgen als particulier, maar we bieden ook zakelijke klanten een op maat gemaakt pakket om bijvoorbeeld depressie, slaapproblemen, burn-out en werkstress aan te pakken en te leren mediteren. De training mindfulness bestaat uit een 8-weekse trainingsmodule die je leert om mindful om te gaan met werksituaties en de beste manieren om de aandacht voor het moment te integreren in de dagelijkse bezigheden.

Is mindfulness te leren?

De aandacht leren hebben voor het moment is een kwestie van oefenen. Een kwartier oefenen per dag levert vaak al opmerkelijke resultaten op. Dat kun je zelf doen, maar door het volgen van een training in Haren of dicht in de buurt, zullen de resultaten waarschijnlijk beter en sneller merkbaar zijn. Door het volgen van een training in Haren maar natuurlijk ook op andere plaatsen of door gebruik te maken van coaching in Haren, is het mogelijk om te leren om steeds gemakkelijker in het huidige moment te komen.

Positieve effecten van mindfulness

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat training en coaching op het gebied van mindfulness positieve effecten heeft op:

  • Het beter om kunnen gaan met stress
  • Het minder last hebben van negatieve gedachten
  • Het concentratievermogen
  • Het hebben van controle over situaties
  • Creatief denken
  • Het inleven in de ander
  • Het vertrouwen in zichzelf en anderen
Training en coaching Eelde

Wij helpen mensen om de regie over situaties (weer) in eigen hand te nemen, stabieler in het leven te staan en werken daarbij uitsluitend met gediplomeerde professionals. Dit doen wij door het geven van trainingen en workshops. Denk bijvoorbeeld aan een meditatie weekend in Haren of een compassietraining. Neem contact met ons op om meer te weten te komen hoe we u verder kunnen helpen.

Training en coaching in Haren? Kies voor Sense aandachttraining

Sense Aandachttraining zorgt voor coaching op maat en werkt met professionals in Haren en elders. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen via telefoonnummers 050-5490900 of 06-22114059. Een e-mail kun je sturen aan info@minderstress.nl Maak ook snel vorderingen in het houden van de aandacht in het momenten en kies voor training en coaching bij Haren voor Sense aandachttraining in Groningen.