Training en coaching Groningen

Training & coaching mindfulness in Groningen

Training en coaching in Groningen op het gebied van mindfulness en aandacht wordt in Groningen gegeven door Sense aandachttraining. De training in Groningen wordt gegeven door gediplomeerde trainers. De coaching in Groningen wordt gedaan door dezelfde trainers en zowel de coaching als de training is ook in het Engels te volgen. Ben je op zoek naar een professional die je verder kan helpen met training van je vaardigheden of zoek je coaching om je te ondersteunen bij het vasthouden van de aandacht in het moment? Heb je last van angstklachten, slaapproblemen, een burn-out of wil je leren omgaan met depressie? Of wil je mee met een meditatie weekend in Groningen? Dan ben je bij Sense aandachttraining aan het juiste adres.

Wat is mindfulness?

Deze Engelstalige term wordt gebruikt om het bewustzijn van de ervaring van het moment aan te duiden. Door de training in Groningen te volgen leer je beter om je aandacht op het moment te richten. De coaching in Groningen dient hetzelfde doel, maar is vaak een aanvulling op de training die al eerder werd gevolgd en helpt je om de focus te houden op de essentie en de positiviteit die mindful bezig zijn je biedt. Een van de methoden die hiervoor gebruikt kan worden is het leren mediteren.

Sense aandachttraining in Groningen helpt je verder

Sense aandachttraining is gespecialiseerd in mindfulness en het trainen van de aandacht. Hiermee worden depressie, slaapproblemen en werkstress (burn-out) aanpakt. Na de training heb je:

  • Het vermogen om beter met stress omgaan
  • Minder last van negatieve gedachten
  • Een beter concentratievermogen
  • Een groter gevoel van controle over je situatie
  • Een beter creatief denkvermogen
  • Een betere inleving in de ander
  • Meer vertrouwen in jezelf en anderen

Maak nu ook gebruik van onze professionele diensten op het gebied van training en coaching en neem voor meer informatie of het direct maken van een afspraak contact op via onderstaande contactgegevens. Wij helpen je snel verder met het aanpakken van depressie, slaapproblemen, werkstress en andere problemen die je situatie negatief beïnvloeden. Ga bijvoorbeeld mee op met een meditatie weekend in Groningen!

Sense aandachtraining Groningen

Mindfulness en aandachttraining? Kies voor Sense

Voor training en coaching in Groningen op het gebied van mindfulness en individuele coaching ga je naar Sense Aandachttraining, bereikbaar op telefoonnummer 050-5490900 of 06-22114059. Liever een e-mail sturen? Gebruik hiervoor dan het e-mailadres info@minderstress.nl. Wij helpen je verder om je leven in balans te krijgen en te houden met persoonlijke en maatwerk coaching. Kortom, Sense aandachttraining zorgt voor uitstekende training en coaching in Groningen.