Training en coaching Eelde

Pak de regie over je eigen leven

Training en coaching in Eelde op het gebied van mindfulness is het belangrijkste specialisme dat door Sense aandachttraining wordt aangeboden. Met onze training in Eelde mag u van ons verwachten dat we door middel van training en coaching een positieve bijdrage leveren aan de vermindering van slaapproblemen, je beter leren omgaan met (werk)stress) en de stappen zetten om je van je depressie af te helpen. Ook als je geen problemen hebt kun je verbetering aanbrengen met veel oefenen of door een aandachttraining of compassietraining.

Waarom gebruik maken van coaching?

Je kunt natuurlijk zelf gaan leren mediteren of oefeningen gaan doen, nadat je je in het begrip mindfulness hebt verdiept. Helpt dit je om slaapproblemen aan te pakken, een depressie te bestrijden en beter om te gaan met werkstress? Prima, je hebt de manier gevonden om zelf de balans tussen inspanning en ontspanning te vinden. Door gebruik te maken van de coaching door Sense aandachttraining kun je echter de basis sterker maken en verbreden. Kom je er niet uit of wil je direct een van onze coaches inschakelen? Neem dan contact met ons op voor een maatwerk aanpak die bij je past.

Training in Eelde of coaching in Eelde. Wat mag je verwachten?

  • Meer balans in je leven door aandacht voor het moment
  • Betere communicatie met anderen
  • Sterker zelfvertrouwen
  • Beter omgaan met werkstress en balans vinden in de thuissituatie
  • Depressie aanpakken bij de bron
Training en coaching Eelde

Er zijn daarnaast nog verschillende andere positieve effecten wetenschappelijk aangetoond. Denk hierbij aan meer creativiteit en een groter inlevingsvermogen.

Laat Sense je helpen met training en coaching in Eelde

Kennismaken en profiteren van de voordelen van mindfulness? Depressie tegengaan? Slaapproblemen oplossen? Leren omgaan met werkstress? De antwoorden op deze vragen zijn te vinden in de training en coaching van Sense Aandachttraining. Wij bieden jou in Eelde en op tal van plaatsen in Nederland de gelegenheid om deel te nemen aan de training mindfulness. In Eelde is het natuurlijk ook mogelijk om gebruik te maken van coaching. In Eelde is mindfulness waarschijnlijk evenzogoed bekend als in de rest van Nederland, maar kent u ook de professionals van Sense aandachttraining al? Maak kennis met ons via de inhoud op de website of neem contact met ons op voor meer informatie via telefoonnummers 050-5490900 of 06-22114059. Een e-mail met uw vragen stuur je naar info@minderstress.nl. Sense aandachttraining? Jouw mindfulness gespecialiseerde partner in training en coaching in Eelde.