Coaching

Wat doet een coach

Coaching is een vaardigheid die mensen wel of niet in hun aangeboren talent hebben zitten. Heb je dit talent? Dan is het verstandig om je vaardigheden als coach te combineren met opleiding en training. De combinatie maakt je tot een coach die weet op welke manier mensen de kracht uit zichzelf weten te halen en op welke manier ze het beste tot hun recht komen. Coaching bewijst zich op tal van plaatsen en omgevingen: Van een persoonlijke coach om je budget bij te kunnen houden, naar wederzijdse coaching tussen individuen met specialismen en tot intensieve coaching om iemand te brengen naar een gewenst niveau van functioneren. Iedere vorm van coaching is erop gericht om mensen het maximale uit zichzelf te laten halen. Maximaal betekent hier overigens niet automatisch dat er sprake is van een hoog tempo of voortdurend op de grens van het toelaatbare werken.

Coaching met behulp van mindfulness

Mindfulness is een manier om jou als individu of jullie in een collectief bewust te laten zijn van de aandacht voor het moment. Je leert om te focussen op datgene wat er in het moment toe doet en je leert afstand nemen van wat er in de toekomst ligt of wat zich in het verleden heeft afgespeeld. Ben je bekend met mindfulness? Dan weet je ook vast hoeveel waarde dit in je leven kan hebben. Ken je het fenomeen nog niet? Lees dan verder over wat Sense aandachttraining voor jou kan betekenen.

Persoonlijke coaching en meer

Sense aandachttraining zorgt ervoor dat je de coach krijgt die bij je past en die samen met jou de beste resultaten weet te bereiken. We zijn niet alleen coaches, maar leveren, onder andere, ook de volgende diensten:

  • Trainingen aan bedrijven
  • Trainingen op locatie, in-house en bij ons in Groningen
  • Opleidingen voor trainers en aankomend professionals
  • Het organiseren van stilte dagen
  • Leren mediteren
Training en coaching Roden

Maak ook gebruik van de mogelijkheden van Sense aandachttraining

Wil je meer weten over de mogelijkheden die Sense Aandachttraining je op het gebied van training en coaching kan bieden? Bel dan telefoonnummer 050-5490900 of 06-22114059 of stuur een e-mail aan info@minderstress.nl We zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen en je vragen gericht beantwoorden met een praktische invulling. Ga nu ook aan de slag met de aanpak van je klachten of gebruik mindfulness om klachten te voorkomen en je aandacht beter op het moment te richten. Denk dan bijvoorbeeld aan Sense aandachttraining voor coaching.