Coaching

Nieuwe wegen inslaan

Met mindfulness word je je meer bewust van je automatische patronen. In je gedachten, je gevoelens of je gedrag. Het oefenen in mindfulness kan een proces op gang brengen waarbij je je afvraagt of je de dingen wilt blijven doen zoals je ze tot nu toe hebt gedaan.

Misschien wil je anders omgaan met je collega’s op het werk of met de werkdruk waarmee je dagelijks te maken hebt. Misschien wil je aan de slag met vragen als: wat wil ik nu echt in mijn leven? Wat kan ik precies en hoe kan ik dat bereiken? Of je wilt van je angstklachten af of meer rust krijgen in hoe je omgaat met je ziekte.

Coaching kan je helpen

Een coach van Sense aandachttraining kan je coachen en begeleiden in het vinden van antwoorden op je vragen. In de coaching staan jouw wens en behoefte centraal. Vanuit je specifieke kracht ontdek je je eigen mogelijkheden en hoe je die verder kunt gebruiken om dat te bereiken waarnaar je verlangen uitgaat.

Werkwijze

Op een lichte en positieve manier helpt de coach je focus te krijgen op wat belangrijk is voor jou en hoe je dat zou kunnen bereiken. Afhankelijk van je vraag en je voorkeuren bestaat coaching uit praktische en concrete begeleiding tot meer inzichtgevende coaching of spirituele begeleiding.

De coaches van Sense aandachttraining verbinden psychologische methodieken met meditatie en mindfulness. De psychologische methodieken helpen je om meer inzicht te krijgen in je persoonlijk functioneren. Mindfulness en meditatie brengen een open en accepterende houding naar je eigen gedrag en het leven om je heen.

Ook als je geen Mindfulness Training bij Sense aandachttraining hebt gevolgd, kun je gebruik maken van ons coachingsaanbod.

Aantal sessies

Hoeveel sessies je precies nodig hebt, is van tevoren niet exact te zeggen. Dat hangt uiteraard af van je vraag. Gemiddeld zijn vijf tot 8 sessies voldoende.

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van coaching? Of wil je eens kennismaken om te zien of een coach iets voor je kan betekenen? Neem dan contact op met Sense aandachttraining.

Kijk ook eens bij Mindfulness Individueel.

Waarom Sense?

  • Al meer dan 2500 deelnemers gingen u voor

  • Al meer dan 14 jaar een begrip in de regio

  • Aangesloten als gecertificeerd Zorgverlener bij Zorgverzekeraars

  • Werken samen met Artsen, Psychologen

  • Onze trainers zijn zeer ervaren en alle categorie 1 lid van de VMBN

Inschrijven training

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Adres, postcode en woonplaats (*)

Selecteer training (*)

Vul hieronder de datum in die bij jouw training past.

Op welk dagdeel?

Ik ga akkoord met de privacy verklaring.