Training en coaching Assen

Angstklachten, burn-out, slaapproblemen of depressie in Assen?

Training en coaching in Assen door Sense aandachttraining is dan de eerste stap om voor die verandering te zorgen. Mindfulness training en coaching zorgt, ook bij jou in Assen voor het leren leven in het moment en daardoor zal je merken dat er een verbetering optreedt bij slaapproblemen, in het omgaan met werkstress en kan die vervelende depressie grondig worden aangepakt. Zeker bij depressie merken we zeer positieve resultaten bij mensen die eerder met het gebruik van antidepressiva geen wezenlijke verbetering zagen optreden. Bij serieuze klachten, maar ook als preventieve methode, kan leren mediteren een uitstekende stap in de goede richting zijn.

Coaching in Assen en training in Assen? Ervaar het zelf

Het volgen van een training mindfulness kan voor jou de manier zijn om te zorgen voor een evenwichtig leven. Je komt in balans met jezelf, je leert mediteren en de coaching kan daarnaast zorgen dat de oefeningen in mindfulness optimaal worden ondersteund om het gewenste resultaat te boeken. Veel van de mensen die onze hulp aannemen merken bijvoorbeeld bij onze trainingen van 8 weken, serieuze verbeteringen en zijn regelmatig na afloop van de trainingen klaar om verder te gaan met een uitgebalanceerd leven en hebben nog maar in beperkte mate coaching nodig. Naast onze trainingen zoals een aandachttraining of compassietraining, organiseren wij ook enkele keren per jaar een meditatie weekend in Assen.

Training en coaching Assen

Een training of een programma mindfulness. Wat levert het op?

  • Meer zelfvertrouwen en vertrouwen in de ander
  • Creatiever denkpatroon
  • Controle kunnen houden over de situatie
  • Groter begrip en inlevingsvermogen
  • Stress, depressie en/of angstklachten verdwijnen naar de achtergrond en een burn-out kan voorkomen worden

Alles draait om het vinden van het moment in het hier en nu. De oefeningen helpen om dit op een goed niveau te brengen en je zal merken dat het na enige tijd normaal begint te worden om in balans te zijn.

De professionals van Sense zorgen voor training en coaching in Assen

Sense Aandachttraining is gespecialiseerd in het geven van training en coaching op het gebied van mindfulness. Wij leren mediteren, zorgen voor een vermindering van slaapproblemen en helpen je om te gaan met werkstress. Wil je meer weten over hoe we dat bereiken in Assen en op andere plaatsen? Bel ons dan op telefoonnummer 050-5490900 of 06-22114059 of stuur je vragen met een e-mail aan info@minderstress.nl. Onze training in Assen en onze coaching in Assen wordt altijd gedaan volgens het maatwerk dat past bij de situatie van jou of je bedrijf. Maak nu ook gebruik van onze professionele training en coaching in Assen of elders.