Angstklachten

Als je bang bent

Angstklachten kunnen verschillende redenen van ontstaan hebben. Soms is het een fysiologisch kenmerk van jouw persoonlijkheid of zijn angsten terug te voeren op gebeurtenissen in je jeugd. De gang naar de tandarts is soms voor mensen een ware martelgang, omdat er in hun jeugd nare ervaringen zijn opgedaan en dit zich heeft kunnen ontwikkelen tot een angststoornis. Veel klachten in de moderne maatschappij worden veroorzaakt door depressie, burn-out of overbelasting van je systeem. Dit kan vervelende gevolgen hebben voor je persoonlijke- en werkzame leven. Met mindfulness kunnen succesvolle resultaten worden behaald om de angstklachten tegen te gaan.

Over mindfulness

Mindfulness is een serie methoden waarbij we mensen helpen om onder andere angstklachten te overwinnen. Dit doen we door je te helpen om de aandacht te richten op het hier en nu en de aandacht te richten op die onderwerpen die er precies op het moment toe doen en belangrijk genoeg zijn om ook jouw aandacht te krijgen.

Soorten angstklachten

Er bestaan veel verschillende angsten waar we je bij kunnen helpen. De volgende angstklachten zijn voorbeelden van angsten waar we veel mee te maken hebben:

  • Angst om naar buiten te gaan
  • Angst voor dominantie en schreeuwen
  • Angst voor kleine ruimtes
  • Angst voor de toekomst
  • Angst voor onbekendheid

De manier waarop we bij jouw persoonlijke angstklachten met training en coaching kunnen helpen is afhankelijk van je persoonlijke situatie. Natuurlijk zijn er in onze aanpak algemene uitgangspunten, maar voor een goed advies is het belangrijk dat we voorafgaande aan de sessies en trainingen hierover persoonlijk contact met je hebben.

Heeft u te maken met angstklachten en wilt u hier iets aan doen?

Sense Aandachttraining biedt complete programma’s die zijn gebaseerd op mindfulness principes. Dit doen wij door trainingen en coaching aan te bieden. Dit kan in groepssessies, maar zeker ook door individuele training en coaching. Wil je, bijvoorbeeld, meer weten over onze aanpak van angstklachten?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op om te bespreken wat we in jouw situatie kunnen doen om de klachten te laten verminderen of zelfs kunnen helpen om deze volledig te laten verdwijnen. Onze telefoonnummers zijn 050-5490900 en 06-22114059. Een e-mail kun je sturen naar info@minderstress.nl

Maak nu ook een einde aan je angst en schakel ons in om te helpen met je angstklachten.

Sense aandachtraining Groningen